Tani sim kartelat dhe mbushjet mund t'i bleni në dyqanet e IPKO-së Fuqizuar nga operatori IPKO Telecommunications LLC

Numri për vetëm 1 euro
me 1 euro mbushje

5 Cent minuti dhe SMS'i për cilindo numër që thirrë në Kosovë

Kontrollo gjendjen
e llogarisë duke thirrur
në *800#